1oj3zd

Kan Door Huid Heen

Wanneer Marieke’s relatie stukloopt, is ze compleet uit het veld geslagen. Ze drinkt hele flessen wijn leeg, maar belt ook al met de aannemer van de boerderij in Zeeland die ze eigenlijk samen met haar vriend zou kopen. Tijdens deze emotionele dip laat ze uit onoplettendheid de deur open bij het betalen van een pizza coureur. Daardoor dringt hij in haar huis binnen wordt zij fysiek door hem mishandeld. Ze wordt gered door een vriendin, maar na dit voorval besluit Marieken definitief naar de eerder genoemde boerderij te verhuizen.

Hier aangekomen wordt ze echter nog steeds achtervolgd door haar trauma’s. Dit zorgt ervoor dat ze niet echt verder lijkt te komen met de renovatie van de boerderij en het een soort bouwval lijkt te blijven. Ondertussen chat ze met mensen die iets soortgelijks hebben meegemaakt. Ze spreekt met een van hen, Herfst, in het echt af. Herfst vriendin’ is een keer misbruikt door een taxichauffeur die haar aanvankelijk naar huis bracht. Ondertussen krijgt Marieke ook een relatie met een buurtgenoot, John, en wordt ze zelfs zwanger. Maar ook al wordt de boerderij opgeknapt: Marieke blijft achtervolgd worden door haar eigen paranoïde geest.

Share

Leave a comment